Musicalgroep Rits - Foto's Musicalgroep Rits - Home Musicalgroep Rits - Home Musicalgroep Rits - Contact Musicalgroep Rits - Colofon Koop bij Bol.com en steun Rits financieel!

 
Er zijn momenteel geen geplande evenementen

Naar Musicalgroep Rits op YouTube Naar Musicalgroep Rits op Twitter Naar Musicalgroep Rits op facebook

Voorstellingen

In 2016 bestond Musicalgroep RiTS 20 jaar. 

Musicalgroep Rits in Delft zet al sinds 1997 theatervoorstellingen op de planken. In november 2016 heeft Musicalgroep Rits de musical 'Follies' opgevoerd in Theater de Veste (Vesteplein 1, Delft).

Follies

'Follies' is geschreven door componist Stephen Sondheim, die in musicalkringen ook wel de Shakespeare van het musicalgenre wordt genoemd. Bij het 10-jarig jubileum speelde RiTS de Sondheim-musical 'Into the Woods'.
Deze traditie gaan we bij ons 20-jarig jubileum in ere houden door als eerste musicalgroep in Nederland Sondheims Tony-award winnende 'Follies' op de planken te brengen.

Follies vertelt het verhaal van een revuegezelschap dat bijeenkomt voor een reünie in het vervallen theater waar ze twintig jaar terug nog de sterren van de hemel speelden, dansten en zongen. In het stuk wordt teruggeblikt op de glorietijd van het gezelschap en de consequenties van gebeurtenissen in het verleden voor het heden. Follies bevat alle ingrediënten voor een spectaculaire show: romances, intriges, rollen voor jong en oud, mannen en vrouwen, en een centrale rol voor het show-ensemble dat zich helemaal kan uitleven in zang, dans en spel.
Follies heeft Tony’s gewonnen voor o.a. de muziek, choreografie, kostuums en decor.

Creatief team

Regie: Elzo Niemeijer
Muzikale Leiding: Richard FitzHugh
Choreografie: Marion Schouten

Voorgaande producties

Ben je benieuwd naar de andere musicals die Musicalgroep Rits heeft opgevoerd? Kijk dan bij het overzicht van onze voorgaande producties!
Kijk voor foto's van voorgaande producties bij foto & film

Musicalgroep Rits - Pers Musicalgroep Rits - Inloggen deelnemers